PFC 3 - Twello SV 2

2e klasse
2014-2015
-
03/09/2014
Uitslag: 5 - 3

Wedstrijd Verslag

Na een lange rustperiode was het weer zover, een nieuwe seizoen was aangebroken bij onze nieuwe voetbalclub PFC.
We hebben met onze complete team een overstap gemaakt naar PFC omdat we vinden dat de ambitie van de club erg goed bij onze eigen ambitie past. Veel plezier hebben maar ook willen presteren!

Aanvang van de eerste wedstrijd verliep niet helemaal zoals we hadden gehoopt, onze keeper was nog met vakantie en Ali had een last minute blessure opgelopen. Gelukkig schoot Derek ons te hulp door Edgar te vragen, bedankt daarvoor!

Tegenstander Twello 2 was op papier een lastige tegenstander, jonge team met veel bewegende spelers. De wedstrijd begon ook zeer evenwichtig. Lang heeft het 0-0 gestaan (misschien wel 15 min)mede door aantal geweldige reddingen van Edgar. Nadat de tegenstanders met 4 man kwamen te staan kregen we meer ruimte, hieruit hebben we ons voordeel uit gehaald door te scoren 1-0. Wedstrijd was eindelijk opengebroken en de kansen gingen heen en weer. Door vlijmscherpe counters van Olivier en Ugur scoorde we al snel onze tweede doelpunt 2-0. Vlak voor de rust kregen we een zwak moment waardoor we goal tegen kregen en hierdoor met 2-1 de rust in gingen.

Tweede helft begonnen we ijzersterk, we kwamen snel door combinatievoetbal op 3-1 en 4-1. Hierna gingen we vooral verdedigend op onze eigen helft de tegenstander opwachten en counteren met Olivier (niet moe te krijgen). Achterin stond het als een blok waardoor de tegenstander moeite had om door te komen. Paar kansen wat ze kregen werden met goeie reflexen gered door Edgar, overigens was de keeper van tegenstander ook goed bezig en haalde paar onmogelijke ballen eruit. Door een slaapmoment achterin werd de 4-2 gescoord maar onze antwoord volgde snel doordat Olivier aan een solo run begon, en scoorde uit een onmogelijke hoek. We hadden nu een voorsprong te pakken die we niet weg konden geven 5-2. Helaas lieten we de laatste 5 minuten ons zelf uit de wedstrijd spelen mede doordat we teveel bezig waren met de scheidsrechter. Tegenstander schoot op de paal waardoor de bal over de zijlijn ging. Blijkbaar vond de scheidsrechter dat de paal ook bij ons hoorde en gaf de tegenstander een intrap. Hier hadden we niet op gerekend en waren verrast waardoor de 5-3 viel. Laatste minuten hebben we geen fouten meer gemaakt en de wedstrijd gewonnen met 5-3.

Goed prestatie heren laten we dit rest van het seizoen volhouden! Edgar bedankt voor het meedoen, we zien je graag weer terug ;)