Pro Sport Centrum, traint lichaam en geest

Maandag 1 Juni opende Pro Sport Centrum de deuren van fase 1. Na een verbouwing is een Sport Centrum ontstaan waar veel liefhebbers hun lichaam en geest op een goede manier kunnen verwennen.

ALWEER een fitnesscentrum !! NEE, wij zijn geen ledenfabriek, waar veel leden tegen afbraakprijzen naar binnen worden geharkt. Pro Sport Centrum zal onderdak gaan bieden aan liefhebbers, mensen met een sporthart, waar de persoon en zijn ontwikkeling centraal staan. Lekker bewegen en genieten op het niveau dat U zelf wenst. Want trainen is lekker en keihard trainen is heerlijk, maar alles valt en staat met het bewegen met plezier.
Dat klinkt goed !! Kom, we gaan gelijk aanmelden, meteen een uur gas geven en yep, 5 dagen in de week. Volgende maand op vakantie, dus snel wat kilo’s vet er af of een paar kilo spieren erbij. HaHaHaHa, wat zal ik er mooi bijlopen op het strand. Niks is slechter dan dat. Rustig beginnen, langzaam opbouwen en geleidelijk de weerstand en de intensiteit verhogen. WurgdiĆ«ten of volproppen met shakes, de enige die daar beter van worden zijn de ontwikkelaars en de fabrikanten. Sporten is hot, dus de commerciĆ«le bedrijven draaien op volle toeren.

HET KAN OOK ANDERS !! Daarom beginnen we bij onszelf. Pro Sport Centrum wil de sporters begeleiden naar het zorgvuldig opbouwen van lichaam en geest. Gezond bezig zijn is geen modegril, maar een lifestyle. En natuurlijk gaat dat met ups en downs, maar het gaat om het doel wat je wilt bereiken. Want zeg nu zelf, alles wat makkelijk gaat, valt op de lange termijn tegen. Investeer in jezelf, dan investeer je in een goede toekomst !!
SAAI dat sporten. Natuuuuuuuurlijk, als je teveel van hetzelfde doet. Daarom bieden wij een gevarieerd programma waar je moeiteloos kan instromen, ongeacht je sportieve achtergrond. We besteden aandacht aan het ” Thaiboksen en Freestyle / MMA “, maar ook aan ” Thai Fit “, het Thaiboksen zonder sparren, lekkere intensieve training waar je hele scala aan de orde komt, Techniek, Conditie, Kracht. En een prettige bijkomstigheid is dat je er lekker van Afvalt, een Mooier lichaam krijgt, Weerbaarder wordt, dus heel, heel veel Zelfvertrouwen opbouwt. Mental Fitness om je geest te versterken en te balanceren. Wellness, zeer onderschat, want naast je spieren spannen en ze op hun donder geven, moet je ze ontspannen en verwennen. Dit voorkomt veel onnodige blessures. “Road Workout “, waarbij conditie en kracht wordt opgebouwd door het gevarieerd trainen in de heerlijke zonnige buitenlucht. Dit zal gebeuren onder leiding van een mariniersinstructeur, waarbij niet alleen het individu, maar zeker ook de teamspirit centraal staat. Want zijn we niet beland in een maatschappij waar “ikke” ver boven iedereen uitstijgt ??

DOE NORMAAL, SAMEN IS TOCH VEEL GEZELLIGER ??
Toch liever persoonlijke aandacht ?? Onze Personal Trainers staan voor U klaar.

YOUR WISH IS OUR COMMAND !!

www.prosportcentrum.nl / 0642475940
Mezenweg 13-17, 7332 AD Apeldoorn.

De eerste maand traint U altijd gratis om kennis te maken en te wennen aan elkaar.

Geef een reactie